Om os

Om virksomheden
SANGINA JSC er den største import- og eksportvirksomhed i Østersøområdet med speciale i glasbeholdere, aluminiums- og plastiklåg og lukkeanordninger. Vores produkter, der er designet til levnedsmiddel- og drikkevareindustrien, overholder og er certificeret i henhold til ISO 9001-standarden. Vores virksomhed opretholder tætte erhvervsrelationer med både store og små producenter, forbrugere såvel som de største leverandører af glasbeholdere og diverse plastik- eller aluminiumslåg og lukkeanordninger med fabrikker i Vesteuropa, Rusland, Hviderusland, Ukraine, Kina og andre lande. Vi forbliver i tæt kontakt med vores samarbejdspartnere for at hurtigt at kunne respondere på kundeforespørgsler. Med vores omfattende logistik og distributionsinfrastruktur samt vores egne lagerfaciliteter og transportflåde kan vi opfylde alle vores kunders behov og tilbyde hurtige ekspeditionstider til både eksportmarkedet og det indenlandske marked.
Med vores store produktudvalg og eksisterende kapacitet, som giver os mulighed for at skabe specialdesign på kundernes anmodning, kan vi imødekomme vores samarbejdspartneres behov.
Vi håber, at vores omfattende udvalg af glasbeholdere og lukkeanordninger vil kunne tilfredsstille alle dine behov. Vores flasker, krukker og lukkeanordninger i aluminium eller plastik er tilgængelige i alle størrelser fra de mindste (100 ml) til de største (1750 ml). Du er velkommen til at kigge vores produktliste igennem for at finde de ønskede produkter. Hvis du ikke kan finde en vare, som du er interesseret i, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi er klar til at svare på alle dine spørgsmål.