Tietoja meistä

Tietoja yrityksestä
SANGINA JSC on Baltian alueen suurin lasipakkauksiin sekä alumiini- ja muovikansiin ja sulkimiin erikoistunut tuonti- ja vientiyritys. Elintarvike- ja juomateollisuuteen suunnitellut tuotteemme on sertifioitu, ja ne täyttävät ISO 9001 -normin vaatimukset. Toimimme läheisessä yhteistyössä sekä suurten että pienten valmistajien, kuluttajien, tärkeimpien tehtaiden, lasipakkausten ja muovi- ja alumiinikansien sekä sulkimien toimittajien kanssa Länsi-Euroopassa, Venäjällä, Valko-Venäjällä, Ukrainassa, Kiinassa ja muissa maissa. Tiivis yhteistyö kumppaniemme kanssa varmistaa nopeat vastaukset asiakkaittemme kyselyihin. Laaja logistiikka- ja jakeluverkostomme sekä omat varastotilamme ja kuljetuskalustomme varmistavat sen, että kykenemme täyttämään kaikkien asiakkaidemme tarpeet ja toimittamaan tuotteita lyhyillä toimitusajoilla sekä vientiin että kotimaan markkinoille.
Laaja tuotevalikoimamme ja käytettävissä oleva kapasiteettimme mahdollistavat asiakkaiden omien mallien luomisen tilauksesta kumppaniemme tarpeiden mukaisesti.
Toivomme, että kattava lasipakkausten ja sulkimien valikoimamme vastaa kaikkiin tarpeisiisi. Pulloja, tölkkejä sekä alumiini- ja muovisulkimia on saatavana kaikissa ko'oissa pienimmästä (100 ml) aina suurimpaan (1750 ml) asti. Etsi haluamasi tuotteet tuoteluettelostamme. Jos et löydä sinua kiinnostavaa nimikettä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Olemme valmiita vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi.