Om oss

Om selskapet
SANGINA JSC er det største baltiske selskapet for import og eksport av glassbeholdere, aluminium- og plastlokk og korker. Produktene våre er designet for mat- og drikkevareindustrien og er sertifisert til å overholde ISO 9001-standarden. Selskapet vårt jobber tett med både store og små produsenter og forbrukere, samt leverandører av glassbeholdere og en bred rekke plast-/aluminiumslokk og korker fra store fabrikker i Vest-Europa, Russland, Hviterussland, Ukraina, Kina og andre land. Vi holder nær kontakt med partnerne våre for å kunne besvare kundespørsmål raskt. Med vår omfattende logistikk- og distribusjonsinfrastruktur, samt egne lagre og transportflåter, har vi kapasiteten til å oppfylle alle våre kunders behov og garantere raske leveringer når det gjelder både eksport og markedene innenlands.
Kapasiteten vår og det brede produktsortimentet vårt gir oss muligheten til å lage skreddersydde design i henhold til kundens ønsker og tilfredsstille kundens behov.
Vi håper at vårt omfattende utvalg av glassbeholdere og korker passer til alle dine behov. Flaskene, krukkene og korkene våre av plast og aluminium er tilgjengelige i alle størrelser, fra de minste (100 ml) til de største (1750 ml). Les gjerne gjennom produktlisten vår hvis du er på utkikk etter noe. Hvis du ikke finner det du er ute etter, må du gjerne ta kontakt. Vi er beredt til å besvare alle dine spørsmål.